Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برگزاری اختتامیه نهمین جشنواره تکنوازی تار و سه تار، اسامی برگزیدگان سه رده سنی (نوجوان، جوان و بزرگسال) اعلام شد.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی فرهنگسرای بهمن، آئین اختتامیه نهمین جشنواره تکنوازی تار و سه تار، باحضور جمعی از بزرگان موسیقی کشور و عموم علاقه مندان به ساز تار و سه تار در مرکز همایش های بین المللی شهید آوینی این فرهنگسرا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین ۷۰۰ اثر ارسالی به جشنواره در مرحله بازبینی، ۱۷۰ اثر برای رقابت در بخش نهایی انتخاب شدند و از میان آنها نیز اسامی هنرمندان برگزیده در اختتامیه این جشنواره به شرح زیر اعلام شد؛

هیات داوران، در بخش ساز تار و در رده سنی الف «۷ تا ۱۲ سال»، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی، حسین حسن زاده رستمی را حائز رتبه اول، دانیال دشتی را حائز رتبه دوم و آروین محمدی را حائز رتبه سوم دانستند و از آریا داودی، هستی جعفری نعیمی و الینا غلامعلی تقدیر کردند.

در بخش تکنوازی تار و در رده سنی ب «۱۳ تا ۱۹ سال»، هیات داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی خود را به ترتیب به اشکان نایبی به عنوان رتبه اول، اشکان شاهسون به عنوان رتبه دوم و سید حسین امینی وآناهیتا ندری به عنوان رتبه سوم مشترک اهدا کردند. همچنین احمدرضا منفرد و صادق سعید شبانی و چلیپا روزبهانی به عنوان نفرات شایسته تقدیر این بخش اعلام شدند.

در همین بخش و در رده سنی ج «۲۰ سال به بالا»، لوح تقدیر و جایزه نقدی هیات داوران به پوریا سلیمانی به عنوان رتبه اول، یوسف حیدری به عنوان رتبه دوم رسید، هیات داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته رتبه سوم ندانستند. محمدرضا صالحی، ارغوان آرمان فر و ادریس طاهرخانی  به عنوان نفرات شایسته تقدیر این بخش معرفی شدند.

هیات داوران در بخش ساز سه تار، لوح تقدیر و جایزه نقدی این جشنواره را در رده سنی الف «۷ تا ۱۲ سال»، به اسرا جعفری مقدم به عنوان رتبه اول، نیکی نسیمی به عنوان رتبه دوم و محمد متین علیزاده به عنوان رتبه سوم اهدا کردند. آپامه سجودی و پارسا صدری نفرات شایسته تقدیر این بخش بودند.

هیات داوران در بخش ساز سه تار و در رده سنی ب «۱۳ تا ۱۹ سال»، مهدی حسنی خورشیدی را حائز رتبه اول ، کاینوش روشن را حائز رتبه دوم و ابوالفضل قاسمی را حائز رتبه سوم دانستند. هیات داوران در این بخش از  نوید بیات تقدیر کردند.

هیات داوران در رده سنی ج «۲۰ سال به بالا»، لوح تقدیر و جایزه نقدی را سهراب ابراهیمی به عنوان رتبه اول، جاوید افشارپور به عنوان رتبه دوم و فرزاد سلیمانی و امیرمحسن حجازی مشترکا به عنوان رتبه سوم اهدا کردند. نفرات شایسته تقدیر این بخش، سید محمد حسان امامی و سعید قادری بودند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کیوان ساکت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کیوان ساکت لوح تقدیر و جایزه نقدی عنوان رتبه دوم عنوان رتبه اول هیات داوران تکنوازی تار حائز رتبه تار و سه تار رده سنی رتبه دوم رتبه سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۰۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در قالب‌های خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، سرمقاله و یادداشت، عکس، موشن‌گرافیک، پادکست، مستند، کلیپ و گزارش ویدئویی مستند در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزارشد که سمیه مرادی در بخش ویدئو و مستند، خدیجه کردی و مصطفی معظمی گودرزی در بخش خبر برگزیده و از آنان تجلیل شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این مراسم گفت: ۴۷۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از بررسی آثار، برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

اعظم روانشاد افزود: اهالی رسانه در لرستان به علت نبود بخش غیر دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین دلیل همیشه با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که استاندار لرستان ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهارداشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

ابوطالب شفقت به تصویب روز لرستان در اول خردادماه اشاره کرد و گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق، روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان نامگذاری شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» باید بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود که این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح خواهد شد.

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر حمید فولادوند روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق سامان سپهوند و فریبا مرادی نسب و نگارش فریبا مرادی نسب رونمایی شد.

گفتنی است فراخوان جشنواره «بر بلندای حضور» ویژه اصحاب رسانه، همزمان با ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزارشد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت