Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام دبیر ششمین جشنواره موسیقی استان ایلام‌ جزئیات این جشنواره را تشریح کرد.

«جواد یعقوبی» در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه بر اساس فراخوان منتشر شده، پایان خرداد ماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره اعلام شده است، اظهار کرد: چه آثار تک نوازی و چه آثار گروه نوازی باید به صورت تصویری بر روی لوح فشرده با درج مشخصات تکنواز یا همنوازان ارائه و آثار گروهی هم باید به پیوست اشعار اجرا شده و یا ترجمه آنها به دبیرخانه ارسال شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی  افزود: همه آثار ارسالی به دبیرخانه توسط شورای فنی جشنواره مورد بررسی قرار می گیرند و با تایید شورا در بخش اصلی، اجرا و داوری می‌شوند، در ارتباط با آثار گروهی حداکثر ۱۰ گروه مورد تایید قرار می گیرند، گفتنی است آثار تکنوازی، داوری نخواهند شد و صرفا در شورای فنی مورد بررسی قرار خواهند گرفت. 

دبیر ششمین جشنواره موسیقی استان ایلام تاکید کرد:  در بخش تکنوازی تحت عنوان آفرینش خلاقانه، ۲۰ رشته ساز را در فراخوان عنوان کرده ایم، شامل سازهای ایرانی، سازهای بومی و سازهای کلاسیک. زمان مشخص شده برای هر کدام از آثار بین ۵ الی ۱۰ دقیقه خواهد بود که این مدت زمان برای آثار گروهی حداقل ۱۵ و حداکثر ۲۰ دقیقه است. بنای ما در شورای فنی این است که در بخش تکنوازی از هر ساز یک اثر را به بخش اصلی معرفی کنیم. 

یعقوبی در خصوص زمان برگزاری جشنواره خاطرنشان کرد: در صورتی که شرایط محقق شود و وضعیت کرونا در جامعه رو به بهبود باشد، از فرصت برگزاری حضوری یا نیمه حضوری و در فضای باز استفاده می کنیم، حتی با رعایت دستورالعمل ها تلاش می‌کنیم که جشنواره با حضور تعدادی از مخاطبان برگزار شود، اما اگر شرایط مهیا نبود امکان حضور گروه ها در محل ضبط اجراها فراهم می شود و در نهایت جدول زمان بندی اجراها و پخش آنها در فضای مجازی منتشر خواهد شد و زمان  برگزاری جشنواره نیمه دوم تیرماه یا نیمه اول مرداد ماه خواهد بود. 

وی در خصوص نحوه داوری آثار اضافه کرد: سه داور از چهره های برجسته و شناخته شده در سطح ملی جهت داوری آثار گروهی به استان دعوت خواهند شد، آثار به صورت زنده و با حضور داوران ارزیابی می شوند و ۳ اثر برگزیده در این بخش توسط داوران معرفی خواهند شد. 

وی با بیان اینکه  محدودیتی برای پذیرش آثار ارسالی به جشنواره نداریم، اما در بخش گروه نوازی حداکثر ۱۰ گروه پذیرفته می شوند و در بخش تکنوازی خلاقانه هم حداکثر ۲۰ اثر به بخش اصلی راه پیدا می کنند،  تصریح کرد: تجلیل و اجرای نوازندگان پیشکسوت استان _چه به صورت تکنوازی و چه به صورت همنوازی  از بخش های جنبی جشنواره است.

دبیر ششمین  جشنواره موسیقی ایلام  در خصوص اهداف اصلی جشنواره تصریح کرد: مسیری را که از سال گذشته و با برگزاری جشنواره تکنوازی" نغمه امید" آغاز کردیم در جشنواره امسال هم ادامه پیدا می کند و آن هم توانمندسازی گروه های موسیقی و تکنوازهای ما جهت حضور و درخشش در جشنواره های ملی است‌. "نغمه امید" با ساختار و الگوی جشنواره موسیقی جوان برگزار شد و هدف ما توانمندسازی تکنوازان جوان بود اما امسال تلاش داریم تا گروه ها و تکنوازان خلاق و توانمند شناسایی شوند تا این جشنواره مقدمه ای برای اعزام و حضور آنها در سه جشنواره مهم کشور یعنی جشنواره موسیقی جوان، جشنواره موسیقی فجر و جشنواره نواحی ایران باشد. 

ششمین جشنواره موسیقی استان ایلام به دبیری جواد یعقوبی تیر و مرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار می شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری آثار گروهی آثار گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • درخشش گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ های زیر مجموعه آن در ششمین نمایشگاه ( ایران اکسپو ۲۰۲۴ )
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی