Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مراسم اختتاميه دومين جشنواره موسيقي اميرجاهد شب گذشته (6 تيرماه) با معرفي هنرمندان و گروه‌هاي برگزيده در تالار ايوان شمس برگزار شد.
در ابتداي مراسم اختتاميه «دومين جشنواره موسيقي اميرجاهد»گروه موسيقي باربد(به سرپرستي بهراد آقا رفيعي) به اجراي برنامه پرداخت و سپس سهيل محمودي (مجري برنامه) پس از خوشامد گويي به حضار از مديرعامل خانه موسيقي ايران براي ايراد سخنراني دعوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


*اميدواريم «جشنواره موسيقي کلاسيک ايراني» احيا شود.
حميدرضا نوربخش(مديرعامل خانه موسيقي و عضو شوراي سياستگذاري جشنواره موسيقي اميرجاهد) گفت: «در کشور جشنواره هاي مختلفي در زمينه موسيقي داريم که با موضوعات مختلف و در سطوح مختلف برگزار مي‌شود. جشنواره موسيقي فجر، جشنواره موسيقي جوان و همچنين جشنواره موسيقي کلاسيک ايراني که متاسفانه بعد از سه دوره تعطيل شد و اميدوارم مديريت جديد دفتر موسيقي اين جشنواره را احيا کند؛ اما جشنواره اي براي استعداد يابي در حوزه موسيقي وجود نداشت. در کل کشور گروه‌هايي هستند که با اشتياق در حال فعاليتند و با استعدادهاي خوبي هم مواجه مي شويم. دوستان ما در خانه موزه دکتر معين و اميرجاهد، خواستند که آنجا به عنوان پايگاهي براي اين جشنواره باشد و همچنين عزيزاني در شهرداري تهران از اين جشنواره حمايت کردند که جاي تقدير و تشکر فراوان دارد. اين جشنواره خوشبختانه آغاز شد و طبيعتا در آغاز نقص‌هايي دارد؛ اما در آينده مي تواند جشنواره اي پايدار باشد و در عرصه‌ي موسيقي نقش آفريني و بستر سازي کند و ويترين جذابي براي معرفي استعداد هاي جوان باشد.»
تلاش مي کنيم که قانون ده درصد براي سال آينده مغلي شود
مديرعامل خانه موسيقي گفت: «ما در خانه موسيقي خدمتگزار موسيقي هستيم و در زمينه هايي که وظيفه داريم حمايت و تلاش هايمان را انجام مي دهيم. در اين مدت اخذ ده درصد از فروش کنسرت‌ها که در مجلس تصويب و تبديل به قانون شد، براي جامعه موسيقي شوک بزرگي بود؛ ما با دوستان دفتر موسيقي پيگيري و تلاش کرديم و همانطور که اعلام شد قرار است فعلا حوزه موسيقي ايراني، کلاسيک و نواحي از اين موضوع مستثني باشد. در حال تلاش هستيم که بخش موسيقي پاپ هم از اين ماجرا لطمه نخورد و با تعاملي که با نماينگان مجلس داشتيم تلاش مي کنيم سال آينده اين قانون را ملغي کنيم.»
نوربخش همچنين از دکتر حق شناس(عضو شوراي شهر و رئيس کميسيون فرهنگي شوراي شهر تهران) در اقدام اخيرشان که نام‌گذاري تعدادي از خيابان هاي تهران به نام بزرگان هنر و فرهنگ اين سرزمين و همچنين همراهي شان با برنامه هاي فرهنگي و بخصوص موسيقي است و همچنين دکتر ابوالفضل رفيع (مديرکل اداره فرهنگي شهرداري تهران)، حميدرضا عاطفي (معاون اجرايي خانه موسيقي و دبير هنري جشنواره)، مهدي سبحاني (مدير خانه موزه اميرجاهد و قائم مقام جشنواره) و مهدي مساح بيدگلي (دبير اجرايي جشنواره) تقدير کرد.
*استعدادهاي درخشان موسيقي به بيراهه کشيده مي شوند
در بخش بعدي اين مراسم بابک بني حسيني(نماينده هيئت داوران) بيانيه هيئت داوران اين جشنواره را قرائت کرد. در بخشي از اين بيانيه آمده است:
«هيئت داوران ضمن ابراز خرسندي از برگزاري چنين جشنواره‌هايي که در مسير اعتلاي فرهنگ و هنر ملي ايران و کشف استعداد هاي درخشان در زمينه موسيقي ملي ايران قدم نهاده و با سپاس‌گزاري از برخي مسئولان فرهنگي شوراي شهر و شهرداري تهران که از اين جشنواره حمايت کردند، اعلام مي کند متاسفانه به علت نبود امکانات و تسهيلات مناسب در بخش آموزش و نبود فضا هاي فرهنگي به‌ويژه در بخش موسيقي، بسياري از استعداد هاي درخشان در بخش کودکان و نوجوانان مغفول مانده يا به بيراهه کشيده مي‌شوند. قطعا برگزاري چنين جشنواره‌هايي نقش بسزايي در آگاهي بخشي و هدايت نوجوانان و هنرجويان در شناخت مسير درست داشته و نتايج برپاري در برخواهد داشت.»
در ادامه مراسم اميرحسين حسيني زاده (برگزيده بخش تکنوازي دوتار) چند قطعه اجرا کرد.
جشنواره موسقي اميرجاهد ادامه پيداکند
سپس محمدجواد حق شناس(عضو شوراي سياست گذاري جشنواره و رئيس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران) به سخنراني پرداخت. حق شناس با ابراز خرسندي از برگزاري اين جشنواره گفت: «در اينجا آمده‌ام از دوستان خانه موزه امير جاهد براي برگزاري اين جشنواره و عزيزان خانه موسيقي و آقاي نوربخش که از اين اتفاق حمايت کردند تشکر کنم. همچنين همکارانم در معاونت فرهنگي اجتماعي شهرداري تهران که مجموعه ايوان شمس را در اختيار جشنواره گذاشتند و تلاش بسيار براي برگزاري جشنواره کردند تشکر کنم. اين جشنواره با هدف کشف استعداد و توجه به هنر موسيقي ميان هنر جوياني که در سراسر کشور در رده هاي مختلف سني تلاش مي کنند برگزار شد و مي‌دانم داوران و هيئت برگزاري و سياستگذاري حدود شش ماه براي اين جشنواره تلاش کردند. من از برگزاري اين رويداد بسيار خوشحالم و اميدوارم ساليان سال اين جشنواره با نام استاد اميرجاهد که هنر موسيقي ايران و تهران مديون ايشان است، ادامه پيدا کند.»
پس از اين سخنان سعيد ثابت(سنتور) و محمد اسماعيلي(تنبک) به اجراي چند قطعه در دستگاه ماهور پرداختند.
از مانع تراشي ها براي اين جريان پويا خودداري کنيم
در بخش ديگري از اين برنامه دکتر الهام فخاري(عضو شوراي شهر تهران) به سخنراني پرداخت. فخاري در بخشي از سخنانش گفت: «نواهايي که سينه به سينه جاري شدند و دست‌هايي که در دوستي با ساز آفريننده‌اند و سازهايي که گنج هاي ديرين، کهن و زنده‌اند در پرتنش ترين زمان و جاي جهان امروز آواي مهر و زندگي بر صحنه آوردند. اين آواي مهر با ايستادگي همت سترگ استادان موسيقي ايراني است. در اين صحنه که پيوسته به جاست، نغمه جوانان و نوجوانان سرزمين است. موسيقي ايران همواره جان موسيقي دوستان را مي نوازد. آنچيزي که بر عهده ما بوده و هست کمک جريان داشتن و خودداري از مانع تراشي براي اين جريان پويا و زنده است.»
در اين مراسم دو گروه موسيقي «اميرجاهد» به سرپرستي مهدي مساح بيدگلي و گروه بيدار(به سرپرستي مهبد ايازي) به اجراي برنامه پرداختند. در ادامه مراسم برگزيدگان دومين جشنواره موسيقي اميرجاهد در دو بخش اصلي موسيقي ايراني و موسيقي غير ايراني معرفي شدند و با اهداي لوح و تنديس از آنان قدرداني شد.
هيئت داوران دومين جشنواره موسيقي اميرجاهد در بخش سازهاي ايراني ميلاد کيايي، سيدمحمد ميرزماني، مظفر شفيعي، بهناز ذاکري، بابک بني حسيني، علي طريقت، در بخش سازهاي غربي محمدعلي موسوي، فاروق جهانشاهي فرد، فرنوش تدين، مهدي مساح بيدگلي، محسن ميکائيلي و در بخش گروه نوازي علي تحريري، بهرام ساعد، داود ياسري و آرش فرهنگفر بودند.
*برگزيدگان بخش موسيقي ايراني
بخش تکنوازي ني:
عرفان موسوي قهفرخي – ياسر کلهر و ساسان اسلامي فارساني
بخش تکنوازي تار:
بارمان رسولي نژاد-وحيد فيض آبادي- آورش سروستاني-رضا شيرين آبادي
بخش تکنوازي سه تار:
علي چراغي-بهزاد سليمي-اليا بازياري- پونه ملاحسيني
بخش تکنوازي سنتور:
کارن احمدي-برديا قجر-سيناز مهدوي- اميد مزيناني- محمدرضا امينيان
بخش تکنوازي تمبک:
آرش سروستاني-مهران اصطلامي-علي حسيني نژاد-ايمان نصيرزاده-امير کريمي-ماني وکيلي
بخش تکنوازي دوتار:
اميرحسين حسيني زاده- اسماعيل شهراميان
بخش تکنوازي کمانچه:
رضا طريقت
بخش تکنوازي تنبور:
مبين ميرزايي يزني
بخش تکنوازي عود:
ماکان نور محمدي – آوا پريشاني
بخش تکنوازي دف:
محمد مرادي-پروانه آزاد-زهرا صدر ممتار-کياوش عراقيه فراهاني-سارا جان نثاري-محمد جواد صحاري گرد-پانيذ سوهاني
بخش آواز ايراني:
معين اسفنديار-ابوالفضل شريفي – محمدرضا خاکباز
بخش تکنوازي ويولن ايراني :
ياشار بايرامي
بخش دونوازي:
علي چراغي و نکيسا صفري – شروين رضايي و فراز حجازي پور – حسان صبوحي و مينا حامد محمديان
بخش گروه نوازي ايراني:
گروه «باربد»به سرپرستي بهزار رفيعي- گروه «بهنوازان» به سرپرستي سميرا ملک زاده – گروه «نواي هويت» به سرپرستي احسان امام جمعه
*برگزيدگان بخش موسيقي غير ايراني(کلاسيک – پاپ)
بخش تکنوازي ويولن:
غزاله نيک پي – رامتين حسني ابهريان
بخش تکنوازي گيتار:
محمدامين انگجي -اليا رحيمي زماني
بخش تکنوازي کيبورد:
ترنم کرد
بخش تکنوازي پيانو:
نازنين خالقي فرد-ايليا شاکري کري بزرگ-ريحانه فرهي راد-هستي زارعي-محمدعلي معظمي کيا
بخش آواز غير ايراني:
سجاد بهرامي
بخش دونوازي:
شميم کرد و ترنم کرد
بخش گروه نوازي:
گروه «بيدار» به سرپرستي مهبد ايازي- گروه «جوانه هاي سبز» به سرپرستي مهديه غلامرضا زاده – ارکستر«پاپ اميرجاهد» به سرپرستي سجاد بهرامي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ دبیر اجرایی جشنواره گفت: ۱۰ گروه نمایشی از ۸ صبح امروز رقابت خود را آغاز کرده اند که ۶ گروه از آنها از اعضای کانون و ۴ گروه آزاد شرکت کرده اند.

نوشین بیگلریان افزود: ۳ گروه برگزیده این جشنوازه به مرحله‌ کشوری که شهریور در تهران برگزار خواهد شد، راه پیدا می‌کنند.

دیگر خبرها

  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • خنیانگر آیینی و مردمی موسیقی شمال خراسان درگذشت
  • بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • هنرمند و بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی