Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل خانه موسیقی گفت: با تعاملی که با نمایندگان مجلس داشته‌ایم تلاش می‌کنیم سال آینده قانون اخذ ۱۰ درصد از فروش کنسرت‌ها را ملغی کنیم.

به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه دومین جشنواره موسیقی امیرجاهد عصر پنجشنبه (۶ تیرماه) با معرفی هنرمندان و گروه‌های برگزیده در تالار ایوان شمس برگزار شد.

در ابتدای مراسم با اجرای سهیل محمودی، حمیدرضا نوربخش _ مدیرعامل خانه موسیقی و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی امیرجاهد _ در سخنانی اظهار کرد: در کشور جشنواره‌های مختلفی در زمینه موسیقی داریم که با موضوعات گوناگون و در سطوح مختلف برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره موسیقی فجر که با موضوع و کارکرد مشخص خود هر ساله برگزار می‌شود. جشنواره موسیقی جوان را هم داریم که در زمینه سازهای ایرانی، غربی، موسیقی نواحی و آواز در رده‌های سنی مختلف برگزار می‌شود. همچنین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی را که متأسفم باید بگویم داشتیم در بخش گروه‌نوازی موسیقی ایرانی فعال بود و بعد از سه دوره برگزاری مدیرانی که در معاونت هنری و دفتر موسیقی آمدند متأسفانه این جشنواره را تعطیل کردند و امیدوارم مدیریت جدید دفتر موسیقی این جشنواره را احیا کند.

او افزود: اما جشنواره‌ای برای استعدادیابی در حوزه موسیقی وجود نداشت. این در حالی است که در کل کشور گروه‌هایی هستند که با اشتیاق در حال فعالیت‌اند و با استعدادهای خوبی هم مواجه می‌شویم. بر همین اساس دوستان ما در خانه موزه دکتر معین و امیر جاهد، خواستند که آنجا پایگاهی برای این جشنواره باشد و همچنین عزیزانی در شهرداری تهران از این جشنواره حمایت کردند. در نهایت خوشبختانه این جشنواره آغاز شد. طبیعتاً در آغاز نقص‌هایی وجود دارد و در روند کار مشکلات و نقص‌ها برطرف می‌شود و جشنواره موسیقی امیرجاهد در آینده می‌تواند جشنواره‌ای پایدار باشد که بتواند نقش‌آفرینی و بسترسازی کند و ویترین جذابی برای معرفی استعدادهای جوان باشد.

مدیرعامل خانه موسیقی گفت: ما در خانه موسیقی خدمتگزار موسیقی هستیم و در زمینه‌هایی که وظیفه داریم، حمایت و تلاش‌هایمان را انجام می‌دهیم. به عنوان نمونه بحثی که در این مدت در خصوص اخذ ۱۰ درصد از فروش کنسرت‌ها مطرح بود و در مجلس تصویب و تبدیل به قانون شد و برای جامعه موسیقی شوک بزرگی بود. این موضوع را با دوستان دفتر موسیقی پیگیری و تلاش کردیم جلو این قانون گرفته شود که در نهایت همان‌طور که اعلام شد قرار است فعلاً حوزه موسیقی ایرانی، کلاسیک و نواحی از این موضوع مستثنی باشد. در حال تلاش هستیم که بخش موسیقی پاپ هم از این ماجرا لطمه نخورد و با تعاملی که با نمایندگان مجلس داشتیم تلاش می‌کنیم سال آینده این قانون را ملغی کنیم.

همچنین بابک بنی‌حسینی (نماینده هیئت داوران) بیانیه هیئت داوران این جشنواره را خواند. در بخشی از این بیانیه آمده است:

«هیئت داوران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین جشنواره‌هایی که در مسیر اعتلای فرهنگ و هنر ملی ایران و کشف استعدادهای درخشان در زمینه موسیقی ملی ایران قدم نهاده، اعلام می‌کند متأسفانه به علت نبود امکانات و تسهیلات مناسب در بخش آموزش و نبود فضاهای فرهنگی بویژه در بخش موسیقی، بسیاری از استعدادهای درخشان در بخش کودکان و نوجوانان مغفول مانده و یا به بیراهه کشیده می‌شوند. قطعاً برگزاری چنین جشنواره‌هایی نقش بسزایی در آگاهی‌بخشی و هدایت نوجوانان و هنرجویان در شناخت مسیر درست داشته و نتایج پُرباری در بر خواهد داشت.»

در ادامه مراسم امیرحسین حسینی‌زاده (برگزیده بخش تکنوازی دوتار) چند قطعه اجرا کرد.

سپس محمدجواد حق‌شناس - عضو شورای سیاستگذاری جشنواره و رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران) - ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره گفت: در اینجا آمده‌ام از دوستان خانه موزه امیرجاهد برای برگزاری این جشنواره و عزیزان خانه موسیقی و آقای نوربخش که از این اتفاق حمایت کردند تشکر کنم، همچنین همکارانم در معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران که مجموعه ایوان شمس را در اختیار جشنواره گذاشتند و تلاش بسیار برای برگزاری جشنواره کردند.

او افزود: این جشنواره با هدف کشف استعداد و توجه به هنر موسیقی میان هنرجویانی که در سراسر کشور در رده‌های مختلف سنی تلاش می‌کنند برگزار شد و می‌دانم داوران و هیئت برگزاری و سیاستگذاری حدود شش ماه برای این جشنواره تلاش کردند. من از برگزاری این رویداد بسیار خوشحالم و امیدوارم سالیان سال این جشنواره با نام استاد امیرجاهد که هنر موسیقی ایران و تهران مدیون ایشان است، ادامه پیدا کند.

به دنبال سخنان حق‌شناس، سعید ثابت (سنتور) و محمد اسماعیلی (تنبک) به اجرای چند قطعه در دستگاه ماهور پرداختند.

الهام فخاری _ عضو شورای شهر تهران _ نیز در سخنانی یادآور شد: نواهایی که سینه به سینه جاری شدند و دست‌هایی که در دوستی با ساز آفریننده‌اند و سازهایی که گنج‌های دیرین، کهن و زنده‌اند در پرتنش‌ترین زمان آوای مهر و زندگی بر صحنه آوردند. این آوای مهر با ایستادگی همت سترگ استادان موسیقی ایرانی است. موسیقی ایران همواره جان موسیقی‌دوستان را می‌نوازد. آن چیزی که بر عهده ما بوده و هست کمک به ادامه داشتن و خودداری از مانع‌تراشی برای این جریان پویا و زنده است.

در این مراسم دو گروه موسیقی «امیر جاهد» به سرپرستی مهدی مساح بیدگلی و گروه «بیدار» به سرپرستی مهبد ایازی به اجرای برنامه پرداختند. در ادامه مراسم برگزیدگان دومین جشنواره موسیقی امیر جاهد در دو بخش اصلی موسیقی ایرانی و موسیقی غیر ایرانی معرفی شدند و با اهدای لوح و تندیس از آنان قدردانی شد.

هیئت داوران دومین جشنواره موسیقی امیرجاهد در بخش سازهای ایرانی میلاد کیایی، سیدمحمد میرزمانی، مظفر شفیعی، بهناز ذاکری، بابک بنی حسینی و علی طریقت، در بخش سازهای غربی محمدعلی موسوی، فاروق جهانشاهی فرد، فرنوش تدین، مهدی مساح بیدگلی و محسن میکائیلی، و در بخش گروه‌نوازی علی تحریری، بهرام ساعد، داوود یاسری و آرش فرهنگ‌فر بودند.

*برگزیدگان بخش موسیقی ایرانی:

بخش تکنوازی نی:

عرفان موسوی قهفرخی، یاسر کلهر و ساسان اسلامی فارسانی

بخش تکنوازی تار:

بارمان رسولی‌نژاد، وحید فیض‌آبادی، آرش سروستانی و رضا شیرین‌آبادی

بخش تکنوازی سه تار:

علی چراغی، بهزاد سلیمی، الیا بازیاری و پونه ملاحسینی

بخش تکنوازی سنتور:

کارن احمدی، بردیا قجر، سیناز مهدوی، امید مزینانی و محمدرضا امینیان

بخش تکنوازی تمبک:

آرش سروستانی، مهران اصطلامی، علی حسینی‌نژاد، ایمان نصیرزاده، امیر کریمی و مانی وکیلی

بخش تکنوازی دوتار:

امیرحسین حسینی‌زاده و اسماعیل شهرامیان

بخش تکنوازی کمانچه:

رضا طریقت

بخش تکنوازی تنبور:

مبین میرزایی یزنی

بخش تکنوازی عود:

ماکان نورمحمدی و آوا پریشانی

بخش تکنوازی دف:

محمد مرادی، پروانه آزاد، زهرا صدر ممتار، کیاوش عراقیه فراهانی، سارا جان نثاری، محمد جواد صحاری گرد و پانیذ سوهانی

بخش آواز ایرانی:

معین اسفندیار، ابوالفضل شریفی و محمدرضا خاکباز

بخش تکنوازی ویولن ایرانی:

یاشار بایرامی

بخش دونوازی:

علی چراغی و نکیسا صفری، شروین رضایی و فراز حجازی پور و حسان صبوحی و مینا حامد محمدیان

بخش گروه‌نوازی ایرانی:

گروه «باربد» به سرپرستی بهزاد رفیعی، گروه «بهنوازان» به سرپرستی سمیرا ملک زاده و گروه «نوای هویت» به سرپرستی احسان امام‌جمعه

*برگزیدگان بخش موسیقی غیر ایرانی (کلاسیک – پاپ):

بخش تکنوازی ویولن:

غزاله نیک‌پی و رامتین حسنی ابهریان

بخش تکنوازی گیتار:

محمدامین انگجی و الیا رحیمی زمانی

بخش تکنوازی کیبورد:

ترنم کرد

بخش تکنوازی پیانو:

نازنین خالقی فرد، ایلیا شاکری کری بزرگ، ریحانه فرهی راد، هستی زارعی و محمدعلی معظمی‌کیا

بخش آواز غیر ایرانی:

سجاد بهرامی

بخش دونوازی:

شمیم کرد و ترنم کرد

بخش گروه نوازی:

گروه «بیدار» به سرپرستی مهبد ایازی، گروه «جوانه های سبز» به سرپرستی مهدیه غلامرضازاده و ارکستر «پاپ امیرجاهد» به سرپرستی سجاد بهرامی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره موسیقی امیر جاهد قانون 10 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمند و بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قلی پور از نام‌دارترین بخشی‌های شمال خراسان صبح جمعه پس از تحمل مدت‌ها بیماری دار فانی را وداع گفت.

این هنرمند برجسته موسیقی شمال خراسان مسلط بر روایت‌ها و داستان‌های گوناگون و کهن بوده که هنر خنیاگری خود را از نیاکان خود دریافت نموده بود.

عیسی قلی‌پور مشهور به عیسی بخشی، از نامدارترین «بخشی»‌های خراسان شمالی، هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی (دوتارنواز)، خواننده گویش ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی است که تاکنون در جشنواره‌های متعددی شرکت کرده و مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی را داشت.

کد خبر 6095511

دیگر خبرها

  • راه یافتن گروه سرود چهارمحال و بختیار به جشنواره «نغمه‌های روشن فردا»
  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم
  • بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • هنرمند و بخشی خراسان شمالی به دیدار حق شتافت
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه